Kvalitetsbevidst tøjbutik nær dig

Kvalitetsbevidst tøjbutik nær dig

En tøjbutik med et stort udvalg af kvalitetsmærker til kvinder, herrer og børn, finder du hos Jeans and Jackets. De er en online tøjbutik, men har en tøjbutik i Hornslet, som du kan besøge eller afhente i. Deres mål er at tilbyde tøj til kunderne, som er i god kvalitet, og som er præget af det bedste design. Deres sortiment består af mærker såsom CPH Luxe, Red Button og Cero. Alle er brands, der leverer høj kvalitet.

 

Jeans fra de bedste mærker

De har jeans fra alle de store mærker som 2-Biz, Cero, og Soya. Jeans er for mange kvinder et uundværligt stykke tøj, som de har i flere forskellige modeller. Hos Jeans and Jackets finder du et stort udvalg af jeans, som du kan købe til fordelagtige priser. Hvis du eksempelvis gerne vil have et par nye af slagsen, så kan du købe et par lækre jeans hos Jeans and Jackets. De har jeans i alle de modeller, som du kan finde på det danske marked. Det kan være alt lige fra Bootcut jeans til Slim fit jeans.

 

Hvorfor er det godt at bruge sin lokale tøjbutik?

Lokale virksomheder er med til at skabe en kultur, som er præget af kvalitet. Du vil blandt andet kunne opleve, at virksomheder der er en af de mindre på markedet, kan give dig en personlig service, som du ikke får hos en stor virksomhed. En lokal virksomhed er ofte meget bedre til at kunne sætte sig ind i dine behov, end en stor virksomhed. Dette er blandt andet grunden til, at du bør overveje at handle hos en lokal tøjbutik i Hornslet. Udover at de giver dig en personlig service, så er de også med til at skabe arbejdspladser i Danmark, som er med til at skabe en bedre økonomi. Dertil er også nemmere for dig lige at tage et smut ned og prøve årstidens nyeste mode, uden at du skal helt ind til byen (Aarhus) eller at du skal vente oceaner af tid på, at du får dit online bestilte tøj hjem. Derfor kan det være en god idé at gå på opdagelse i deres tøjbutik, hvis du er på udkig efter lidt nyt tøj.

 

Konklusion

Derfor kan det være en god idé at gå på opdagelse i Jeans and Jackets, hvis du er på udkig efter noget nyt tøj. Der er stor chance for, at du kan finde det, som du søger. Derudover kan du også få personlig service, og du får også muligheden for at købe lækkert tøj fra mærkerne Cero, Soya og mange flere.

Tør du male Støvet Rosa eller Lyserød?

Tør du male Støvet Rosa eller Lyserød?

Rosa, Pink eller Lyserød? De støvede feminine toner er mere trendy end nogensinde, og med en farvepallette der giver ro og fredfyldthed, er denne også en perfekt farve til din stue!

Rosa er en mange facetteret farve, og med en støvet rosa maling, kan du skabe den smukkeste feminine og ungdommelige stemning. I gamle dage forbandt vi lyserøde og rosa vægge med børneværelser, men så snart du blander en smule grå eller brun i farven, får den et smukt og stilsikkert udtryk.

Farvetrends kommer og går, mens bæredygtighed er en trend som er kommet for at blive når det kommer til boligindretning. Vi ser i højere og højere grad at vi bliver mere modige når det kommer til farvevalg, og vi er mere tilbøjelige til at bevæge os uden for vores komfortzone.

Mat og Stilrent

Helt glatte vægge som males med en mat, rosa nuance skaber lækre og rolige omgivelser. Se eksempelvis vores Gebenna Vægmaling i nuancerne Cheeky Rose eller den mere dæmpede Pale Peony. Vægge som males med decobase får et smukt, mat og rent udtryk.

Harmoni, Ro og Balance med Rosa Maling

Skønne, milde, matte pasteltoner i rosa i et soveværelse skaber den der mystiske, omsluttende og rolige stemning. Vores smukke effektmaling Silver Sand skaber effekter som kalkmaling, og syner sofistikeret og harmonisk med en lysende effekt som vindspredt sand.

Influenceren Mascha Vang lavede i samarbejde med Gebenna vægmalingen #Ladyboss da hun skulle male sit hjemmekontor. Kombinationen af den fløjlsbløde, stilrene nuance sammen med de hvide trædetaljer er ganske enkelt magisk, og ikke særlig prinsesseagtigt!

En anden som har valgt at arbejde med de lyserøde toner, er bagedyst-deltageren Annemette Voss. Hun valgte både at male vægge og loft, tone-i-tone, med lyserød vægmaling. Resultatet blev super moderne! Ikke for meget og ikke for lidt, men personligt og helt perfekt!

Hvordan styler man et rum med støvet rosa maling?

Alt efter hvilken type rosa nuance du vælger, kan du kombinere den med forskellige typer materialer. De bløde og naturlige nuancer fungerer super fint sammen med andre naturlige elementer som trædetaljer, træmøbler og naturlige farver som beige, grå, brun og sand. For at skabe en oase er det vigtigt at skabe en balance når du leger med farvesammensætninger. Et godt tip er derfor at du holder dig indenfor den samme farveskala, og indretter tone-i-tone – så risikerer du ikke at udtrykket stikker helt af.

Du kan naturligvis skabe fede effekter ved at tilsætte komplementærfarver, eventuelt bare som et par enkelte ”udstikkere”.

Læs mere om valg af farver og farvekombinationer, her.

Fremhæv din personlighed med Rosa og Lyserød maling

Overvejer du at lege med en vild lyserød farve, eller måske har du mod på at eksperimentere med lyserød glimmermaling. Med glimmermaling kan du let skabe lidt ekstra attitude i din indretning. Blandt de 26 forskellige nuancer i vores Let’s Shine kollektion forefindes der tre i Lyserøde nuancer: Den sarte abrikos-farvede Dallas, Den dæmpede og fyldige Hollywood eller hvad med Las Vegas som, som navnet antyder, er fyldt med pink knald og festligheder!

Tip: Hvorfor ikke satse på et glitrende look i loftet som et kompliment til de rosa vægge? Let’s Shine er perfekt til dette formål og forefindes i 26 forskellige nuancer – du skal dog være opmærksom på at loftet skal belyses, for at glimmereffekten kommer til sin ret.

Struktur og råhed

Strukturerede vægge afspejler de mere jordnære og lune boligtendenser. En væg med struktur vil fremstå mere industriel og rå. Prøv at male en rosa eller lyserød glimmervæg med vores glimmermaling Mystic i nuancen Proxima, eller den lidt hårdere violette Comet. Resultatet bliver en superflot glitrende væg, som på afstand vil ligne en væg sat til med små diamanter.

Tip: Kombiner de lyserøde vægge med sorte og grå indretningsdetaljer, såsom rammer, vaser, krukker, lysestager og tekstiler, for at maksimere kontrasterne i rummet. Andre materialer som beton eller jern er også utrolig fine detaljer, som vil give rummet lidt ekstra.

Raffineret og Eksklusivt

Søger du et mere iøjnefaldende look, som vil imponere dine venner og bekendte, så skal du satse på en af vores effektmalinger som skaber en silke- eller sand-effekt. Med disse produkter kan du opnå en herregårdsstemning som oser af eksklusivitet. For at opnå den trendy effekt som man skaber med kalkmaling, skal du satse på vores serie Royal Silk i nuancerne Venus eller Mars.

Du kan også overveje Moonlight Sølvbase med Rosa Decobase under, for at opnå en smuk og dekorativ væg med en tredimensionel skyggeeffekt. Vores Moonlight-produkter forefindes både i en guld- og i en sølvbase, så du styrer selv om du vil skabe et varmt eller køligt udtryk med farverne. Har du allerede en rosa væg, men du synes at den trænger til lidt ekstra? Pift den op med vores glitterlak med enten sølv- eller guldpartikler i, og så har du skabt en glimmervæg på ingen tid!

Kreative ideer med lyserød vægmaling

Har du ikke mod på at male hele din stue med lyserød vægmaling? Så tænk lidt kreativt og leg med forskellige effekter og strukturer. Måske har du nogle af IKEAs klassiske fyrretræsmøbler som kunne trænge til en opgradering? Mal dem rosa med vores matte træmaling fra Gjøco! Eller hvorfor ikke male et par fine detaljer på væggen? Vi forhandler malerskabeloner til enhver smag her!

Tip: Forestil dig en superflot accentvæg i køkkenet, eller rosa køkkenlåger? Du kan også overveje at male dit badeværelse med den smukke farve 

 Køb Rosa og Lyserød vægmaling hos Gebenna.com

Hos Gebenna har vi et væld af dekorative produkter i rosa nuancer, og leder du efter rosa vægmaling, kan du også finde det her!