Følg moden, og giv din bil en ny farve

Hvis du har lyst til at give din bil et frisk pust, kan du vælge at give den en ny farve. Når du skal ændre farven, kan du vælge en folieindpakning af din bil. En folieindpakning er typisk den billigste og letteste måde at ændre farven på. Med folieindpakning af din bil kan du også helt selv vælge farve og grafik. Det giver dig mulighed for at designe et fuldstændigt unik udtryk til din bil.

Giv din bil en bedre beskyttelse

Foruden at pifte din bil op, går folieindpakningen også ind og beskytter din bil. Folien beskytter nemlig lakken på din bil. Sagt med andre ord beskytter folien din bils lak mod både slidtage, stenslag og andre lignende skader. På den måde holder din bils lak også længere, når du vælger at folieindpakke din bil.

Hvad koster folie til bil?

Det vil være forskelligt fra opgave til opgave, hvad en folieindpakning koster. Blandt andet afhænger prisen af, hvor meget af din bil, du ønsker at indpakke. Prisen afhænger også af, hvor meget grafisk arbejde, du skal have udført før folieringen. Prisen vil ligesådan også variere alt efter, om du kun skal have én farve, eller om du ønsker at anvende flere forskellige.

Er folieindpakning det samme som en lakering?

En folieindpakning og en lakering kan begge ændre farven på din bil. Men derefter stopper sammenligningen også. En folieindpakning vil, som nævnt, typisk være både billigere og nemmere. Til gengæld dækker folie til bil kun det yderste af din bil. Det betyder, at der vil være steder på bilen, hvor folien ikke dækker. Her vil du i stedet kunne se lakken på bilen.

Det skal du vide, før folieringen af din bil

Du bør være opmærksom på, at du vil kunne se bilens originale farve de steder, hvor folien ikke dækker. Blandt andet kan du se bilens originale farve, når du åbner bildøren. Det er dog ikke nødvendigvis noget problem. Hvis originalfarven og foliefarven harmonerer, kan det give et flot spil i bilens farve. Det er nemlig kontrasten mellem foliefarven og så farven på din bils lak, der er bestemmende for, om farveforskellen vil være tydelig.

Er der en original farve, der egner sig særligt godt til foliering?

Hvis din bils originalfarve og foliefarven harmonerer, giver det et flot resultat. Derudover giver en sort original farve altid et flot resultat. Det er fordi, at den sorte originalfarve blot ligner en skygge, når du anvender folie til bil.