Her er et af de populæreste tøjbrands hos teenagere

Når du skal finde nyt tøj til din teenager, så er det med at finde tøj, der er både praktisk og smart – og tøj fra et mærke, de unge faktisk vil gå med. Her er tøj fra det amerikanske tøjmærke Champion altid et sikkert valg.

God kvalitet og streetstyle

Tøj fra Champion er kendetegnet ved T-shirts, hoodies, bukser og jakker af høj kvalitet og i en afslappet stil. Det er tøj, der kan bruges til alt – og tøj, der kan tåle at blive brugt til alt.

Oprindeligt startede Champion helt tilbage i 1919 med at producere tøj til idrætsfolk og atleter, og du ser stadig amerikanske basketball- spillere og NFL-spillere klædt i tøj med det ikoniske mærke på brystet. Men over årene er Champion blevet street ikke bare i USA, men i hele verden, så Champion i dag er et mærke, der bruges af alle, der lægger vægt på behageligt tøj i god kvalitet og med det rette sportslige look.

Når du dyrker sport eller skal slappe af

Tøj fra Champion er det oplagte valg til teenageren, der godt kan lide at have en aktiv hverdag, om det er på skateboard rundt i byen, på cykel eller løbehjul – på vej til og fra træning i sportsklubben. Men det er lige så fedt bare at hoppe i en T-shirt et par bløde streetbukser, en sweatshirt eller en hoodie, når der skal hygges og slappes af sammen med vennerne med en god film eller gaming.

Championtøj til store og små

Du kan finde T-shirts, bukser og lækre hoodies til både pre-teens og teenagere, og der er naturligvis tøj til både drenge og piger. Champions tøj er det, man kan kalde basic-tøj. Det tøj, ungerne bare altid griber efter, fordi det er så fedt at have på, smart og moderigtigt med Champions logo synligt på alle dele, så vennerne kan se det.

Vælg Champion når det skal være cool

Teenagetøj fra Champion fås i et væld af lækre designs og farver fra det lidt mere pigede til det mere rå, så din teenager selv kan sætte sin personlige stil med tøjet. Kendetegnende for alle dele i Champions sortiment til teenagere er, at de er skabt med komfort, god pasform og et casualt look for øje – og skal stilen understreges endnu mere, så har Champion fede sneakers, du kan sætte sammen med tøjet – naturligvis med logo og andre lækre detaljer.