Smykker til mænd: Guide til at bære smykker

En del mænd vælger ikke at have smykker på, fordi de er usikre på, hvordan de skal bære dem. Det behøver dog ikke længere være en undskyldning. Her kommer vi nemlig ind på, hvordan du ikke bør bære dine herresmykker samt, hvordan du i stedet skal bære dem, så de bliver en naturlig del af din garderobe.

Bær dine smykker med selvtillid

Som en mand med stil er det ok at skubbe lidt til dine grænser. Mange fyre bærer ikke smykker, fordi de ikke føler sig selvsikre, når de har dem på. Det er i orden. Alt, hvad der kræves, er lidt øvelse, men hvordan?

Du kan blandt andet tage forbi en smykkeforretning eller bestille smykker hjem fra en online forhandler og prøve forskellige ting på. Det kommer an på, om du vil prøve smykkerne i offentligheden eller alene derhjemme. Vælger du den sidste mulighed, kan du gå derhjemme med smykkerne på, så du kan vænne dig til dem.

Det handler om at opbygge din selvtillid. Og det kan kun gøres ved at prøve at tage forskellige herresmykker på og se, hvad du mener passer bedst til dig. Du kan eventuelt starte med en enkelt halskæde eller et armbånd og derefter bevæge dig videre til andre smykker, når du har vænnet dig til de andre.

Vælg smykker, der passer til lejligheden

Når du bærer smykker, er det alfa og omega, at du er opmærksom på lejligheden og miljøet. Der er nemlig stor forskel på, om du skal til en fest med dine venner eller på arbejde på et kontor.

Selvfølgelig betyder det ikke, at du bare kan slå dig løs, når du skal til fest eller altid behøver at holde det simpelt, når du skal på arbejde. Hvilke flotte herresmykker, du kan iføre dig, afhænger af selve begivenheden eller lejligheden.

Det kan blive for meget

Du kan sagtens have flere typer af smykker på samtidigt. Men det kan hurtigt blive for meget. Det er værd at huske på, at smykker skal komplementere hele dit look således, at det forbliver smagfuldt.

En anden overvejelse er typen af tøj. Du kan muligvis slippe af sted med flere herresmykker til et simpelt og neutralt outfit, mens du skal holde det mere afdæmpet, hvis du vælger et sprælsk og farverigt outfit.

Sørg for at der er balance i dit smykkevalg

Når du tager smykker på, skal du altid sørge for, at der er balance i dit valg. Er der ikke balance, kan det henlede for meget opmærksomhed på den ene side eller på dele af din krop.

Et godt eksempel er ure og armbånd. Hvis du kan lide mindre armbåndsure, bør du ikke iføre dig et stort armbånd på det andet håndled. Det gør nemlig, at dit udtryk bliver skævt og ujævnt og kommer til at aflede opmærksomheden fra dit look som en helhed.

Det gælder ikke kun for ure og armbånd til mænd, men også for andre typer af smykker. Det vigtigste er, at dine smykker opretholder en form for ligevægt og balance.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *